Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lidofc.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.

Σε έναν αγώνα όπου το Λίντο παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ, χάνοντας την πρόκριση από την Κ20 του Εργοτέλη.

 

Το ματς ήταν σχετικά νευρικό, με αρκετές λάθος μεταβιβάσεις και από τις δύο ομάδες. Φάσεις έγιναν εκατέρωθεν, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, με κεφαλιά του Λυδάκη από κόρνερ στο 7'. Το Λίντο είχε και δοκάρι σε ωραία εκτέλεση φάουλ του Ανδριαδάκη. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Φρογάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να στείλει τον αγώνα στην παράταση, ενώ και ο Εργοτέλης έχασε ένα τετ-α-τετ, ενώ ο πολύ καλός Φουκαράκης (πρώην παίκτης του Λίντο) είχε ακυρωθέν γκολ οφσάιντ. Φωτάκης, Πλουσής, Αποστολάκης, Μαθιουδάκης, Μανουσάκης, Βιστάκης και Δακανάλης δεν ήταν στην διάθεση του Πυροβολάκη, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά. Πολύ καλός ο Καλυκάκης που είχε αρκετές καλές επεμβάσεις. Φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση μπορείτε να δείτε εδώ.

ΛΙΝΤΟ (Μιχάλης Πυροβολάκης- Δαυίδ Φραγκιαδάκης): Καλυκάκης, Αναγνωστάκης, Τσίχλας (75’ λ.τ Χουρδάκης), Λαμπράκης, Χριστοφής, Τζανάκης, Φυτίλης, Ανυφαντάκης, Τσιντάρης, Ανδριαδάκης (46’ Φρογάκης), Κισσανδράκης (61’ Κακούρης).

Χορηγοί