Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lidofc.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.

Παρά την ήττα, το Λίντο έκανε ένα καλό παιχνίδι, κατά διαστήματα έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, έκανε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό εκτός από την εμφάνιση.

 

Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, προσπαθώντας να επιβάλλουν το δικό ρυθμό και στυλ παιχνιδιού. Όμως από εκεί και μετά το Λίντο ανέβασε στροφές, πήρε τον έλεγχο του κέντρου και με παιχνίδι κατοχής έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο δημιουργώντας ευκαιρίες. Ο Ρωμανός απείλησε με τον Μάρκου σε κόντρα επίθεση, ενώ αντίθετα στη ροή του παιχνιδιού πέτυχε γκολ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Καστρινάκη. Το Λίντο προσπάθησε και στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσει στην ισοπαλία, όμως ο Ανδριαδάκης πέτυχε το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ και ο Φρογάκης σε κενή εστία πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, και ενώ το Λίντο είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αναγνωστάκη, ο Ρωμανός είχε ευκαρίες να ανεβάσει το σκορ, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει μπροστά, αφήνοντας μεγάλα κενά στην άμυνα. Ο Δακανάλης όμως σε καλή μέρα δεν άφησε την εστία του να παραβιαστεί δεύτερη φορά. Το συγκρότημα του Μιχάλη Πυροβολάκη δικαιούνταν κάτι καλύτερο βάσει της εμφάνισης, με την ισοπαλία να είναι το δικαιότερο αποτέλεσμα. Το Λίντο κρατάει τα διαστήματα πολύ καλού ποδοσφαίρου, παρά τις ελλείψεις βασικών παικτών, απέναντι σε μια σφιχτή και δουλεμένη ομάδα που ξέρει τι ψάχνει μέσα στο γήπεδο. Φωτογραφίες από την αναμέτρηση μπορείτε να βρείτε εδώ. 

Για το Lido FC: Δακανάλης, Χουρδάκης, Λαμπράκης (72’ Λουλακάκης), Ανυφαντάκης, Βιστάκης, Τζανάκης (83’ Ααγνωστάκης), Φυτίλης, Χριστοφής, Τσιντάρης (64’ Φρογάκης), Ανδριαδάκης, Αποστολάκης. 

Χορηγοί