Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lidofc.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.

Ο διαιτητής ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα καθορίζοντας, με ένα ανύπαρκτο πέναλτυ και δύο κόκκινες κάρτες στο 27ο λεπτό, το αποτέλεσμα του αγώνα. 

 

Ο αγώνας κυλούσε σε ήρεμο ρυθμό στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν πιάσει ιδιαίτερη απόδοση αλλά με το Λίντο να φαίνεται περισσότερο δραστήριο. Πέρα από ένα-δύο σούτ για κάθε ομάδα, δεν συνέβει κάτι το επικίνδυνο για τις δύο εστίες. Ωστόσο, ο διαιτητής είδε ανύπαρκτο πέναλτυ στο 27ο λεπτό, όπου και απέβαλε τον Βιστάκη, και εν συνεχεία καί τον Ανδριαδάκη, αφήνοντας τους γηπεδούχους με εννέα παίκτες, 20 περίπου λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Από εκεί και μετά, οι παίκτες του Μιχάλη Πυροβολάκη έκαναν πολύ φιλότιμη προσπάθεια, κράτησαν το σκορ μέχρι το 90', και κάποιες στιγμές κυνήγησαν την ισοφάριση, με τον Ζαρό να μην πείθει καθόλου με την εμφάνισή του. Παρ'όλα αυτά, ο Ζαρός πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 92' με καλή σέντρα και υπέροχο ψαλίδι, κλειδώνοντας την αναμέτρηση. Υπάρχει πάντως οπτικό υλικό από την αναμέτρηση, που εκθέτει ξεκάθαρα τον διαιτητή και δικαιώνει το Λίντο. Σε κάθε περίπτωση, η απόδοση αγωνιστικά ήταν πάρα πολύ καλή, και η μετουσίωσή της σε νίκες και βαθμούς είναι θέμα χρόνου.

ΛΙΝΤΟ: Δακανάλης, Χουρδάκης, Τσίχλας (Λαμπράκης), Ανυφαντάκης, Βιστάκης, Τζανάκης, Φυτίλης (Κισσανδράκης), Αποστολάκης, Χριστοφής, Ανδρεαδάκης, Μανουσάκης (Φρογάκης)


LIDO - ΖΑΡΟΣ Διαιτησία από lidosoccer

Χορηγοί