Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lidofc.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.

Σε ένα ποιοτικά μέτριο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες προσπάθησαν, ωστόσο καμμία δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και την νίκη.

Ο αγώνας είχε αρκετή προσπάθεια για νίκη και από τις Δαφνές και από το Λίντο, χωρίς όμως ιδιαίτερη ποιότητα. Σε αυτό ρόλο έπαιξαν το πιεστικό παιχνίδι στο κέντρο που ανάγκαζε και τους δύο να κάνουν αρκετές λάθος μετάβιβάσεις, καθώς και τα σφυρίγματα του Γιαλαμά, ο οποίος ενώ ήταν δίκαιος και δεν ευνόησε καμμία από τις δύο ομάδες, σφύριζε πολύ συχνά διακόπτοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Φάσεις πάντως έγιναν, και το τρίποντο θα μπορούσε να έχει καταλήξει και στις δύο πλευρές. Ο Δακανάλης για άλλη μια φορά σε καλή μέρα δεν άφησε την εστία του Λίντο να παραβιαστεί, σε σουτ του Πατεράκη και πλασέ του Καπιζιώνη, ενώ και ο πρώην πορτιέρο των φιλοξενούμενων Μαγκουφάκης, δήλωσε παρών σε ευκαιρίες με τον Ξενικάκη και την μεγάλη ευκαιρία στο 81ο λεπτό με προβολή του Μανουσάκη. Βάσει της εμφάνισής τους, και οι δύο ομάδες είχαν τη δυνατότητα να φτάσουν στο γκολ, το Χ όμως είναι το δικαιότερο αποτέλεσμα. Φωτογραφίες από τον αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ.

Για το LidoFC: Δακανάλης, Χουρδάκης (55’ Τσιντάρης), Τσίχλας, Χριστοφής, Χρηστάκης, Πλουσής, Μανουσάκης (82’ λτ.Φρογάκης) , Αποστολάκης, Τζανάκης, Ξενικάκης, Φυτίλης (78’ Ανυφαντάκης).

Χορηγοί