Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lidofc.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.

Απολογισμός Δόξας

            Η αρχή του φετινού πρωταθλήματος βρήκε τη Δόξα να ψάχνει να βρει ξανά τον χαρακτήρα της, αφού σχεδόν αυτούσια η βασική της ενδεκάδα μεταγράφηκε στο Λίντο. Το έργο του Μάριου Σηφάκη, του Μιχάλη Φραγκιαδάκη αλλά και των ποδοσφαιριστών τους ήταν δύσκολο, αφού θα έπρεπε να ξαναφτιάξουν μια ομάδα ουσιαστικά από την αρχή.

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: Απολογισμός Δόξας

H Δόξα Ηρακλείου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Ήθους

Στα πλαίσια του Super Cup Ηρακλείου, η Ε.Π.Σ.Η. βράβευσε την Δόξα Ηρακλείου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το Κύπελλο Ήθους. Για 2η συνεχόμενη χρονιά οι «μικροί» του Λίντο δεν αντίκρισαν καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ούτε μία κόκκινη κάρτα.

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: H Δόξα Ηρακλείου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Ήθους

Συλλυπητήριο ψήφισμα

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του θανάτου του παλιού ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λίντο Δημήτρη Σκουλούδη. Συνήλθε έκτακτα το ΔΣ του συλλόγου και αποφάσισε το ακόλουθο ψήφισμα:

1. Τα θερμά συλλυπητήρια όλης της οικογένειας του Λίντο στον πατέρα και την αδερφή του.

2 Η ομάδα θα φοράει μαύρα περιβραχιόνια μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

3 Κατάθεση στη μνήμη του, 100 € σε ίδρυμα.

 

Add a comment

Επίσκεψη Lido FC στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

            Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του LidoFCστην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στελέχη του Λίντο παρακολούθησαν, στα πλαίσια της συνάντησης, την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Benfica, μετά από πρόσκληση του Δικεφάλου. Η σειρά συναντήσεων με το τεχνικό επιτελείο και διοικητικά στελέχη του ιστορικού συλλόγου είχε προγραμματιστεί από τον Δεκέμβριο, προκειμένου να οριστικοποιηθούν και να διευκρινιστούν ζητήματα συνεργασίας των δύο σωματείων, τόσο σε τεχνικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη Lido FC στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Χορηγοί